Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Kantoor

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Kantoor

Functionele kantoor artikelen met logo

Ontdek hier ons uitgebreid aanbod van kantoorartikelen, gaande van agenda’s en schrijfmappen tot bureausets. Wat dacht u van een kalender met bedrijfslogo als eindejaarsgeschenk? Of een bedrukte rekenmachine voor de nieuwe studenten bij de inschrijvingsdag?

Al deze items worden bijna dagelijks gebruikt en zijn hierdoor ideaal als geschenk voor uw (zakelijke) relaties en/of medewerkers. Iedere keer dat zij dit geschenk gebruiken, zal uw logo weer extra onder de aandacht gebracht worden. Dit zorgt voor een positieve band met uw bedrijfsnaam en natuurlijk ook voor extra naamsbekendheid.

Zakelijke geschenken? Voor ieder wat wils

Binnen dit assortiment kan u alle kanten uit. Bent u op zoek naar een voordelige weggever voor op beurzen of open dagen? Dan zijn notitieboekjes met logo of bedrukte linialen een aanrader. Maar ook als u op zoek bent naar een meer luxe geschenk voor high-end klanten helpen wij u graag verder. Populair in dit segment zijn bv. portfolio’s met ingestanst logo of een decision maker met lasergravure. Bent u op zoek naar een mooie bureauklok, dan kan u hier terecht.

Wenst u meer informatie?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe voor één van onze kantoor artikelen, of doen u een voorstel aan de hand van uw wensen. Natuurlijk kan u ook kennis maken met ons assortiment in onze showroom. Deze kan u iedere werkdag bezoeken tussen 9 en 17 uur. De koffie wordt natuurlijk vers voor u gezet.