Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Outdoor & vrije tijd

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Outdoor & vrije tijd

Relatiegeschenken voor outdoor & vrije tijd, bedrukt met logo

Op zoek naar een minder zakelijk relatiegeschenk? Dan bent u in onze categorie Outdoor & Vrije tijd op de juiste plaats. Verras uw zakelijke relaties eens met een geschenk wat ze in hun vrije tijd of vakantie kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een picknickset of een degelijke verrekijker. Uiteraard kunnen we deze ook voorzien van uw logo zodat uw bedrijfsnaam ook buiten de kantooruren terug in beeld komt. Gebruiksvoorwerpen zijn immers ideale relatiegeschenken; uw bedrijfsnaam blijft natuurlijk erg goed hangen als de kinderen van uw relatie de hele vakantie met uw frisbees spelen, of als uw logo op de barbecue staat waar iedere dag van gegeten wordt.

Promotiemiddelen en relatiegeschenken voor in de tuin, op de camping of op het strand!

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedere gelegenheid vindt u hier een leuk geschenk. Gaat u als teamuitje naar de Ardennen? Voorzie iedere deelnemer van een kompas met uw bedrijfslogo. Wilt u uw vaste relaties een fijne zomervakantie toewensen? Geef ze dan een leuke strand tennisset. Of wilt u uw medewerkers aan het begin van het nieuwe jaar steunen met hun goede voornemens? Neem dan zeker een kijkje bij ons assortiment stappentellers.

Voetballen met uw logo; neem contact met ons op

Hoewel u op deze site een aantal ballen kunt zien welke wij met uw logo kunnen bedrukken zijn de mogelijkheden daarvoor nog een stuk uitgebreider. Wij vertellen u daar natuurlijk graag meer over; bel +31(0)497 645101 of mail met info@merchandise.nl voor meer informatie. Ook voor andere bijkomende vragen, kan u hier terecht.