Over ons

Promotiemiddelen.com is een onderdeel van Merchandise.nl. Zie http://sites.merchandise.nl/ voor een overzicht van onze meest belangrijke websites en de producten die wij voor u kunnen verzorgen.

Op deze website treft u een breed overzicht uit ons aanbod aan relatiegeschenken en promotiemiddelen aan, handig per categorie gerangschikt. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk zoeken naar artikelen door het zoekvenster rechtsboven te gebruiken.

We hebben getracht op deze website een zoekstructuur, of liever gezegd een vindstructuur te bieden met extra mogelijkheden t.o.v. onze hoofdwebsite www.merchandise.nl. Wij hopen u een duidelijke, overzichtelijke website geboden te hebben en zijn continu bezig deze (en ook onze andere sites) te verbeteren.

Uw aanvragen via Promotiemiddelen.com worden beantwoord en verwerkt door:

Angela Borrenberghs


Angela kan al uw vragen met betrekking tot relatiegeschenken en kerstpakketten beantwoorden. Zij verzorgt een groot deel van de in- en verkoop van deze producten, alsmede de grafische voorbereiding.

U kunt uw vragen eventueel direct aan Angela richten door haar te mailen op Angela[at]merchandise[punt]nl, of te bellen met +31(0)497 555 320 en naar haar te vragen.

Zij adviseert u graat met betrekking tot geschikte relatiegeschenken die passen bij uw budget en doelgroep.

Gert-Jan de Leeuw

U kunt uw vragen eventueel direct aan Gert-Jan richten door hem te mailen op gertjan[at]merchandise[punt]nl, of te bellen met +31(0)497 555 320 en naar hem te vragen.

Hij adviseert u graat met betrekking tot geschikte relatiegeschenken die passen bij uw budget en doelgroep.

Alex van Gennip


U kunt ook bij Alex terecht voor uw relatiegeschenken en uw promotionele- of bedrijfskleding. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in onze branche en kan u alles vertellen over diverse druktechnieken en de productie van uw artikelen.

Ook Alex is eventueel direct te bereiken via Alex[at]Merchandise[punt]nl of de telefoon.

Voor design en productontwikkeling

Arno van Ras

Arno verzorgt binnen ons bedrijf de ontwerpen en ontwikkelt nieuwe producten samen met zijn klanten.

Uw bestellingen worden bij u bezorgd dankzij:

Jet Tilburgs

In ons magazijn verzorgt Jet het logistieke gedeelte; uw zendingen worden door haar vakkundig verpakt en geadresseerd. Daarnaast verzorgt Jet een klein gedeelte van de productie van (o.a.) buttons binnen ons bedrijf, en brengt zij met onze bedrijfswagen goederen rond.

Voor vragen over de website kunt u terecht bij:

Richard Theuws


Richard is samen met Sharon eigenaar van Merchandise.nl en beheert onze websites. Ook onderhoudt hij contacten met onze leveranciers en verzorgt de productie van custom made artikelen.

Mocht u met ons samen willen werken of uw producten door ons willen laten verkopen, neem dan contact op met Richard.

Voor administratieve of financiele vragen:

Anne van Herpt

Anne is uw eerste aanspreekpunt binnen Merchandise.nl voor al uw administrative vragen.

Sharon Theuws-Bentelaar


Sharon is financieel en administratief eindverantwoordelijke, en is daarnaast samen met Richard verantwoordelijk voor de beleidsvoering binnen Merchandise.nl.

Algemene vragen of opmerkingen:

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via +31(0)497 555 320 of info@merchandise.nl.