Over ons

Promotiemiddelen.com is een onderdeel van Merchandise.nl (Nimad BV). Zie https://sites.merchandise.nl/ voor een overzicht van onze meest belangrijke websites en de producten die wij voor u kunnen verzorgen.

Op deze website treft u een breed overzicht uit ons aanbod aan relatiegeschenken en promotiemiddelen aan, handig per categorie gerangschikt. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk zoeken naar artikelen door het zoekvenster rechtsboven te gebruiken.

We hebben getracht op deze website een zoekstructuur, of liever gezegd een vindstructuur te bieden met extra mogelijkheden t.o.v. onze hoofdwebsite www.merchandise.nl. Wij hopen u een duidelijke, overzichtelijke website geboden te hebben en zijn continu bezig deze (en ook onze andere sites) te verbeteren.

Uw aanvragen via Promotiemiddelen.com worden beantwoord en verwerkt door:

Erwin Bierens

Erwin Bierens

Erwin Bierens

Erwin is de eigenaar van Nimad BV, waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Zo is hij ook eigenaar van The Workshop Workware & Safety. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Coen Floren

Coen Floren

Coen Floren

Coen is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met custom made producten en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Hij is daarnaast veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen en koopt ook de meeste relatiegeschenken in.

Daarnaast is Coen onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een groot deel van de verkoop in de binnendienst. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Bas van der Heijden

Bas van der Heijden

Bas van der Heijden

Al ruim 18 jaar is Bas werkzaam in de branche van relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding. Als sales manager in de buitendienst is hij voor velen het gezicht van Merchandise.nl.

Zeker met het eindejaar in het vizier ben je bij Bas aan het juiste adres. Zijn expertise ligt met name in de sinterklaaspakketten, kerstpakketten en geschenken, maar voor maatwerk kun je natuurlijk ook bij Bas terecht. Hij koopt bij ons de meeste relatiegeschenken in.

Bas komt graag bij u langs, of bent u altijd welkom bij ons op kantoor, om zo de mogelijkheden te bespreken.

Sylvana Deckert

Sylvana is, samen met Coen, verantwoordelijk voor de binnendienst van Merchandise.nl. Ze is veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen en koopt over het algemeen het textiel in. Op zoek naar bedrukt textiel? Sylvana werkt graag een offerte voor je uit.

Debbie Bierens

Debbie Bierens

Debbie Bierens

Debbie zorgt samen met onze leveranciers voor uw artwork en drukproeven.
Zij verzorgt onder andere de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken.

Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Debbie verzorgd.

Richard Theuws

richard theuws

Richard Theuws

Richard is oprichter van Merchandise.nl. In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen. De hoofdtaak van Richard is de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites.

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op InstagramFacebook, en blogt op persoonlijke titel (o.a.) daarover op https://theuws.com en Twitter.

Algemene vragen of opmerkingen:

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via +31(0)497 645101 of info@merchandise.nl.