Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Paraplu’s

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Paraplu’s

Bedrukte paraplu’s, een graag gezien relatiegeschenk

We zouden het graag anders wensen, maar helaas hebben we een paraplu in ons wisselvallig klimaat regelmatig nodig. Dagen die zonnig starten, maar eindigen in een fikse regenbui zijn u zeker niet onbekend. Geef uw relaties daarom een paraplu met logo, die komt altijd wel een keertje van pas.

Ideale naamdrager voor uw logo

Onze paraplu’s hebben een groot drukoppervlak, wat ze ook meteen een goede naamdrager maakt. Hierbij heeft u de keuze uit een bedrukking op één of meerdere segmenten. Wilt u een unieke paraplu met all-over print? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op per mail via info@merchandise.nl of bel naar (+31)0497 645101.

Alle kleuren van de regenboog

In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en maten paraplu’s terug. Zo is een kleine opvouwbare paraplu ideaal als weggever bij outdoor events. Een grote paraplu is dan weer erg geschikt om te verkopen als merchandise van uw voetbalploeg. Verwacht u dat uw relaties barre weersomstandigheden tegemoet gaan? Neem dan een kijkje bij onze stormparaplu’s.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan via de aanvraagknop die u per artikel terugvindt. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 1 werkdag te beantwoorden. Nadat u akkoord geeft op onze offerte ontvangt u een digitaal voorbeeld inclusief opdruk ter goedkeuring. Pas na akkoord hierop nemen we de paraplu’s definitief in productie, zodat u weet wat u kan verwachten. Uiteraard doen wij er alles aan om uw order zo snel mogelijk te leveren.