Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Schrijfwaren

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Schrijfwaren

Ontdek ons ruim aanbod schrijfwaren

Hierin vindt u meer dan 500 verschillende pennen, potloden en schrijfsets! En dat is dan alleen nog maar het standaardaanbod; qua schrijfwaren kunnen wij u absolute topaanbiedingen doen! Uiteraard voorzien wij deze schrijfwaren graag van uw logo; de meeste balpennen bedrukken we met uw logo, bij een metalen pen graveren we uw logo voor een luxe uitstraling.

Denk groots

Mocht u op zoek zijn naar promotionele balpennen dan raden wij u aan na te denken over oplages van 1000 stuks en meer; ‘strooigoed’ in vaktermen. Bij dergelijke oplages zakken de prijzen namelijk enorm in vergelijking met kleinere oplages, waardoor uw ‘prijs per promotie’ dus ook flink daalt. Daarnaast wisselen pennen nogal eens van eigenaar en wijst de praktijk daarom uit dat uw relaties regelmatig zullen vragen: “zeg, die pennen van jullie schreven eigenlijk wel erg lekker, mag ik er nog een paar?”

Luxe schrijfsets in kleine oplages

Natuurlijk leveren wij ook de luxere pennensets met uw personalisatie, bedrukt of gegraveerd, en vanaf kleine oplages tegen een vaak verbazend voordelige prijs!