Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Home & Living

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Home & Living

Home & Living; relatiegeschenken met een persoonlijke touch

Op zoek naar een relatiegeschenk wat ook buiten de werktijden gebruikt wordt? Neem dan een kijkje in ons home & living assortiment. Hierin vindt u allerhande geschenkjes die thuis gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan keukenartikelen zoals messensets met logo en bedrukte keukenwekkers, of leuke decoratieartikelen zoals fotolijstjes en kaarsen.

Wilt u uw medewerkers op de werkvloer bedanken? Ook dat is mogelijk met bv. een geschenk uit ons drinkwaren assortiment. Hier vindt u bedrukte mokken of een thermosbeker voor in de auto.

Herkenbaarheid bij alledaagse zaken

U probeert als merk natuurlijk zoveel mogelijk bij uw klant in beeld te blijven. Wanneer uw klant uw merknaam mee naar huis neemt, bent u er zeker van dat uw klant een positief gevoel koppelt aan uw naam. Een bedrukte flesopener of waterkaraf met logo zorgt er daarbij ook voor dat uw bedrijfsnaam tijdens etentjes met vrienden of familie niet enkel door de gastheer gezien wordt. Ook de genodigden zullen uw bedrijfsnaam opmerken, en zo wordt uw bereik alleen maar vergroot.

Uw klant verrassen met een persoonlijk geschenk?

Vraag dan nu uw offerte bij ons aan. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 1 werkdag. Na akkoord op de offerte ontvangt u altijd een digitale proef ter goedkeuring voor we definitief met de productie starten. Natuurlijk zorgen wij voor een snelle, betrouwbare levering zoals u het verwacht.