Telefoon: +31 497 64 51 01

Alles uit de categorie: Tassen & reizen

Sorteer uw selectie::

Weergavevolgorde:

Maximum oplage:

Min. prijs per stuk:

Max. prijs per stuk:

Weergave:

Aantal:
Tassen & reizen

De nummer 1 in tassen & reizen; van rugzakje en bagagelabel tot luxe hardcover reistrolley

Ook op het gebied van tassen en reisaccesoires bieden wij u een enorm breed aanbod, zowel in een standaardaanbod, als custom made. Wilt u uw medewerkers verrassen net voor de zomervakantie met een leuk geschenk voor op reis? Geef ze dan een reistas of koeltas met logo cadeau. Of voorzie uw vertegenwoordigers van klassevolle trolleys voor tijdens hun klantenbezoeken, helemaal in lijn met uw huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Boodschappentassen; papier, katoen en non-woven

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor boodschappentassen, met uitzondering van plastic tassen (wij bieden wel biologisch afbreekbare tassen vanaf 10.000 stuks) verzorgen wij ook uw winkeltassen; van eenvoudige papieren tas met een bedrukking in 1 kleur tot full color non woven ‘big shoppers’.

Wij nemen graag uw werk uit handen

Wist u bijvoorbeeld al dat wij de complete handling rondom de goodiebags voor uw evenement kunnen verzorgen, en dat u daarvoor niet eens kosten hoeft te maken? Wij sturen u natuurlijk graag meer informatie hierover; neem contact op via +31(0)497 645101 of mail naar info@merchandise.nl